For sale

Al sinds 1973 heeft de Avontuur een innige en gelukkige band met haar bemanning. Het heeft hen mooie avonturen opgeleverd en de oude dame werd al die jaren vertroeteld en verwend. Het hield haar jong en energiek. Zo anders is het met haar bemanning. De jaren gaan tellen en de heren op leeftijd merken dat de energie van de Avontuur steeds moeilijker te temmen is. De Avontuur wil het ruime sop op, de wereld in, nieuwe avonturen beleven.

Daarom  zoeken zij  een nieuwe bemanning voor hun prachtige schip, die met energie, gedrevenheid en  liefde voor dit unieke stukje varend erfgoed het een  nieuwe  koers geven. Aan de boot mankeert niets. Tornen, lont er in en lucht erop en in één keer starten. Het geluid van de Bolnes tovert bij menig man een traan in de ogen en een glimlach op het gezicht. Zo ook bij de huidige crew, voor wie het afscheid niet eenvoudig zal zijn. Deze liefde is er nog steeds en zal altijd blijven voor haar.

Ben jij de nieuwe liefde waar onze oude dame zo naar hunkert? Aarzel niet en neem contact op met Doeve Makelaars- Vlaardingen, Westhavenkade 87c, 3133AV Vlaardingen
Tel+31(0)102489830
Mob+31(0)653202084
Info@doevemakelaar.nl
www.doevemakelaar.nl

De verkooppagina van De Avontuur.

Comments are closed.