Op naar de HT Roeirace 2009

Elk jaar strijden teams in roeiboten een heldhaftige strijd tegen de elementen. Ze varen van Harlingen naar Terschelling in de inmiddels legendarische HT Roeirace. Als vanouds is de Avontuur ook dit jaar van de partij. Maar waarom roeien als je een dieselmotor hebt. De Avontuur wordt ingezet als tijdwaarnemingsschip. Midden op de Waddenzee gaat ons schip voor anker om de tussentijden te klokken. Uiteraard volgens de modernste technieken. Vervolgens stomen we op richting Terschelling en pikken onderweg mogelijke achterblijvers op.

Woensdag 20 mei vertrekt de boot uit Hoorn om zich vrijdagochtend te melden bij de start. De race begint om 8.30 uur. En ’s avonds is er een welkome borrel op Terschelling. De bemanning verheugt zich op deze reis en wenst alle deelnemers een fantastische en sportieve race in mooi weer.

Meer informatie over de HT roeirace via de website van de organisatie.

Comments are closed.